ANKARA / MAMAK - Nurettin Topçu Anadolu Lisesi

Nurettin Topçu Anadolu Lisesi

EGE MAH. 758 CAD. NURETTİN TOPÇU ANADOLU LİSESİ BLOK NO 5/1 MAMAK / ANKARA
Vizyon
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi Ankara´nın Mamak ilçesinde 2019/2020 Eğitim Öğretim yılı itibarıyla ilk derslerine başlamış bir okuldur. Kurumumuz Atatürk İlke ve İnkılâpları ile Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda çağdaş, ilerici, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirip uluslar arası standartlar doğrultusunda eğitim-öğretim vererek, önde gelen başarılı eğitim kurumları arasında yer almayı kendine vizyon edinmiştir.
Misyon
Bizler; yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber lise 1. sınıfdan lise son sınıfa kadar bütünlük taşıyan yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel, kültürel ve insanî niteliklerini geliştirerek, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitimi
Başlama: 08:40 Bitiş: 15:45
Kombi
İngilizce,Almanca
Ulaşım
330, 339, 340 numaralı Otobüsler (Ege mah.)Ana caddeden geçmektedir. Ulus ve Sıhhiye den kalkan dolmuşlar ise yine ana caddeden geçmektedir.
VAR
Ege Mahallesi 758.cadde 5/1 Mamak Ankara Nurettin Topçu Anadolu Lisesi
Natoyolu caddesi yakınında Merkezi bir yerdedir.
120 (Tamamını aldı)
Nurettin Topçu Anadolu Lisesi ANKARA MAMAK