ANKARA / MAMAK - Nurettin Topçu Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuz Aile Birliği'nin 2021 / 2022 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurulu 29 Ekim 2021 Cuma günü saat: 11.00'de okulumuzda yapılacaktır. Tüm paydaşlarımıza duyrulur.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Meryem HELİK ve Meryem ERBAŞ, eğitim öğretim öncesi tüm okul öğretmenlerine Salgın Psikoeğitim Programı kapsamında seminer verilmiştir

Eyl

Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri" anmak amacıyla öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla tören düzenlendi.

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SINIF LİSTELERİ

Haz

Okulumuz e-twining projemiz "WE 'RE AS CLOSE AS A LETTER FOR FRIENDSHIP" öğrenci ve öğretmenlerimizin özverileri ile başarıyla sonlandırılmıştır. Basım metnimiz aşağıda yer almaktadır.

2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılı okulumuz öğrencilerinin hazırladığı

MÜZİK DİNLETİSİDİR , İYİ SEYİRLER

Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Sunum : HAZİRAN 2021

WE'RE AS CLOSE AS A LETTER FOR FRIENDSHIP

Eğitim kurumumuz Temiz Okulum Sertifikasına layık görülmüştür.

Ekm

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ OKUL BAHÇESİNDE YAPILAN TÖREN İLE KUTLANDI.

Ekm

BİZLERE AZİM VE KARARLILIKLA CUMHURİYET ARMAĞAN EDEN BAŞTA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE, TÜM GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE MİNNET İLE ANIYORUZ. CUMHURİYETİMİZİN 97. YILINI KUTLU OLSUN.

NURETTİN TOPÇU ANADOLU LİSESİ'NE ULAŞIM

Haz

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Turan Akpınar, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sn. Abdurrahman Tüllüce, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mustafa Özel, Şube Müdürlerimiz Sn. Osman Şimşek ve Sn. Adem Öztürk'e okulumuza yaptıkları ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Kadın Öğretmenlerimize Çiçek Takdim Edildi.

Nis

Okulumuz EBA CANLI DERS ile öğrencileriyle buluşuyor. Öğrencimiz bu sayede kendi öğretmeni ile müsait olunan hafta ve günlerde canlı yayında derslerini tekrar edecek, varsa sorularını sorabilecek ve daha sonra yapılacak olan telafi derslere şimdiden altyapı oluştrabilecektir. Öğrencilerimizin ebaya sık sık girerek kendi sınıflarına ayrılmış canlı ders varmıdır/yok mudur şeklinde kontrol etmelerini istiyoruz. Öğrencilerin eba sisteminde canlı dersleri gün gün gözükmektedir.

Yoğunluk sebebi ile aşağıdaki tablodaki ders ve sınıflarda canlı dersler başlanmıştır.

İlerleyen günlerdeki canlı dersleri ise yine bu sayfa altında, çizelgeyi değiştirerek yeni ders programlarını buradan yayınlayacağız. Öğrenci ve velilerimizin sık sık internet sayfamız ve eba profil sayfalarını kontrol etmelerini rica ediyoruz.

01.05.2020 Cuma tarihli program aşağıdadır.

Tüm öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Nis

Tüm öğretmen ve okul idaresinin katılımıyla okul danışman akademisyenimiz Uygar Kanlı ile 09.04.2020 tarihinde "Okul Duvarlarının Ötesinde Öğrenme Yolculuğu" başlıklı uzaktan eğitimi gerçekleştirdik. Uzaktan eğitim olarak gerçekleştirdiğimiz toplantıda vermiş olduğu emeklerinden dolayı hocamız Uygar KANLI'ya çok teşekkür ediyoruz.